Vízibivaly paprikás szalámi 250g

2 690 Ft

A Vízibivaly szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, ridegen tartott állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.

A szalámi mesterséges adalékanyagoktól mentes, a bivaly vörösebb, ásványi anyagokban gazdag húsát gondosan előválogatott alapanyagok, magyar édes nemes pirospaprika és kömény felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készítjük el.

Felszolgálás: Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén. Hűtést nem igényel, a tárolást 20 ºC alatt javasoljuk, szeletelésnél a legszebb metszéslapokat 5 ºC alatt lehet elérni. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk.

Különösen ajánljuk friss kovászos fehérkenyérrel, keményebb sajtokkal, mint a Pecorino, Beaufort, Comte, Manchego, de hideg vagy főtt gourmet ételek meghatározó összetevője is lehet. Próbát tehetünk, hogy egy pohár blanc de noir pezsgővel, könnyebb vagy testesebb vörösborral találjuk-e meg a tökéletes harmóniát.

Összetevők: vízibivalyhús, sertés hasaaljaszalonna, só, pirospaprika, fűszerek

Elkészítési idő: 9 hét

Energiaérték 100g termékben:

Energia 1969kJ / 476 kcal
Zsír 43,4g
melyből telített zsírsav 17,7g
Szénhidrát 1,9g
melyből cukor 1,5g
Fehérje 19,2g
Só 3,4g

Méretek: 45-47 mm (átmérő), 200mm (hossz), 250 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a csomagolásból, majd száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (20°C alatt).

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és tároljuk tovább a fent említett módon.

Készleten

Kategória: