Szarvas paprikás páros kolbász 250g

2 750 Ft

Ebben a minőségi, nemes szarvashúsból, hagyományos eljárással készült kolbászban a Magyar pirospaprika adja a testességet. A komplex, érett íz a válogatott alapanyagoknak, a lassú, alacsony hőmérsékleten való füstölésnek és az érlelésnek köszönhető.

Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában, vagy keményebb sajtokkal, mint a Pecorino, Beaufort, Comte, Manchego, de gourmet szendvicsek különleges kelléke is lehet.

Összetevők: szarvashús, sertés hasaalja szalonna, pác só, pirospaprika, fűszerek

Elkészítési idő: 3-4 hét

Energiaérték 100g termékben:

Energia 2039kJ / 492 kcal
Zsír 42,8g
melyből telített zsírsav 16,1g
Szénhidrát 2,5g
melyből cukor 1,5g
Fehérje 24,0g
Só 3,4g

Méretek: ~ 30-32 mm (átmérő), 230 mm (hossz), 250 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt).

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.

Elfogyott

Kategória: