100% Szürkemarha Szalámi Natúr 250g

2 850 Ft

A 100%-os termékek mesterséges adalékanyagoktól mentesek, kiemelkedően magas hústartalmukkal is a legmagasabb minőséget garantálják. Az ásványi anyagokban gazdag, gyógynövényes jegyeket hordozó, vadéhoz közel álló szürkemarhahús karaktere eltéveszthetetlen. A fehér- és a rózsabors teszi teljessé az egyedülálló gasztronómiai élményt. A szalámi hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.

Felszolgálás: Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén.  Hűtést nem igényel, a tárolást 20 ºC alatt javasoljuk, szeletelésnél a legszebb metszéslapokat 5 ºC alatt lehet elérni. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk. Vágásnál egy nitritet tartalmazó termékkel szemben színe tompább, barnásabb, de ezt épp az okozza, hogy nem tartalmaz tartósítószert.

Különösen ajánljuk friss kovászos fehérkenyérrel, puhább sajtokkal, mint a Camambert vagy Havarti, Tomme de Savoie és egy pohár blanc de blanc pezsgővel, fűszeresebb fehérborral vagy rozéval. Természetesen a fogyasztási, tálalási lehetőségek határtalanok.

Összetevők: szürkemarhahús, szürkemarhafaggyú, pác só, fűszerek

Elkészítési idő: 8 hét

Energiaérték 100g termékben:

Energia 1712kJ / 413 kcal
Zsír 35,2g
melyből telített zsírsav 19,3g
Szénhidrát 1,6g
melyből cukor 1,0g
Fehérje 21,9g
Só 3,5g

Méretek: 45-47 mm (átmérő), 200mm (hossz), 250 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a csomagolásból, majd száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (20°C alatt).

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és tároljuk tovább a fent említett módon.

Készleten

Kategória: