100% Szürkemarha paprikás szalámi 250g

2 850 Ft

A 100%-os termékek mesterséges adalékanyagoktól mentesek, kiemelkedően magas hústartalmukkal is a legmagasabb minőséget garantálják. Az ásványi anyagokban gazdag, gyógynövényes jegyeket hordozó, vadéhoz közel álló szürkemarhahús karaktere eltéveszthetetlen. A magyar pirospaprika és a kömény tökéletes kombinációja adja a szalámi testességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.

Felszolgálás: Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén. Hűtést nem igényel, a tárolást 20 ºC alatt javasoljuk, szeletelésnél a legszebb metszéslapokat 5 ºC alatt lehet elérni. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk.

Különösen ajánljuk friss kovászos fehérkenyérrel, keményebb sajtokkal, mint a Pecorino, Beaufort, Comte, Manchego, de hideg vagy főtt gourmet ételek meghatározó összetevője is lehet. Próbát tehetünk, hogy egy pohár blanc de noir pezsgővel, könnyebb vagy testesebb vörösborral találjuk-e meg a tökéletes harmóniát.

Összetevők: szürkemarhahús, szürkemarhafaggyú, só, pirospaprika, fűszerek

Elkészítési idő: 8 hét

Energiaérték 100g termékben:

Energia 1792kJ / 432 kcal
Zsír 35,9g
melyből telített zsírsav 18,7g
Szénhidrát 2,7g
melyből cukor 1,5g
Fehérje 24,2g
Só 3,5g

Méretek: 45-47 mm (átmérő), 200mm (hossz), 250 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a csomagolásból, majd száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (20°C alatt).

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és tároljuk tovább a fent említett módon.

Elfogyott

Kategória: